ganifx/ Може 30, 2017/ свещник/ 0 коментари

Реклами

1. Сделки на пазара / фондовия пазар или валута е стойност, която се появява в резултат на борбата между търговец купувача и продавача търговец.
2. Увеличението на стойността на цената на акция или валута, което е настъпило, силно повлиян от интерес за закупуване от търговци купувачи обикновено известни като Булс.
3. Що се отнася до спад в стойността на цената на акцията, dipengaruhi oleh minat jual dari trader penjual yang biasanya dikenal dengan istilah Bears.
4. свещник yang terbentuk menggambarkan pertarungan antara Bulls (trader pembeli) dan Bears (trader penjual) dalam sebuah periode waktu tertentu.
5. Analogi dari keduan pertarungan ini dapat diumpamakan seperti pertempuran kedua pasukan tersebut, dimana kita menyebutnya sebagai bulls vs bears.
6. Candlestick yang terbentuk dengan nilai harga yang turun kebawah menunjukkan kekuatan dari trader penjual atau gempuran dari pasukan jendral bears.
7. Sebaliknya Candlestick yang terbentuk dengan nilai harga yang naik keatas menunjukkan kekuatan dari trader pembeli atau aggresifnya jendral bulls menyerang keatas.
8. Nilai harga penutupan yang paling mendekati dengan nilai harga tertinggi menunjukkan Jendral bulls yang sedang mengendalikan kenaikan nilai harga pasar.
9. Penutupan yang mendekati nilai harga terendah menunjukkan Jendral bears atau trader pembeli yang sedang mengendalikan penurunan nilai harga pasar.
10. Banyaknya candlestick Bullish dalam suatu peride tertentu dinamakan trend sedang naik.
11. Banyaknya candlestick Bearish dalam suatu periode tertentu dinamakan trend sedang turun.

Gambar trend sedang naik, dimana candlestick bullish mendominasi

Gambar trend sedang turun di mana candlestick bearish mendominasi

Споделяне на този пост

Tinggalkan Balasan