таг Архива: analisa dark cloud

ДВЕ Свеќник моделот пресврт ( темен облак )

ganifx/ мај 28, 2017/ светилник/ 0 коментари

Еден тренд пресврт модели на трендот нагоре во капки кои често се појавува следната е темен облак. Исто како и моделот што беше порано пресврт светилник шема се состои од два светилник, Првиот светилник е Нахакан / роза и свеќа на две се мечешки / надолу. Како и со другите растечкиот тренд, selama periode waktu tertentu didominasi oleh banyaknya buyer yang