Category Archives: shandan

Forex shandan shandanit tregues model udhëzime të ndryshme për të përcaktuar pozicionin e tregtare ose në treg Forex hyrjes ,me këtë tregtar Forex shandan mund të kombinohen tregues të tjerë si përforcim në përcaktimin e një pozitë të mirë .

SHEMBULL BRENDA BAR ROMBOIK HYRJA ( 4 )

ganifx/ qershor 21, 2017/ shandan/ 0 komente

Këtë herë ne jemi ende duke shkuar për të dhënë një shembull se si pozicion të hapur duke shfrytëzuar modelin brenda bar që doli në treg, por duke përdorur një kornizë të vogël kohore . Si shembullin më poshtë ne do të përdorim imazhin në monedhën EUR afatit kohor USD H4. Në foto më poshtë tregon dy e parë shandanit është bearish dhe se candlsetick…

SHEMBULL enrty ROMBOIK BRENDA BAR ( 3 )

ganifx/ qershor 21, 2017/ shandan/ 0 komente

Këtë herë ne jemi ende duke shkuar për të dhënë një shembull se si pozicion të hapur duke shfrytëzuar modelin brenda bar që doli në treg, si shembulli më poshtë ne do të përdorim imazhin në USD CHF në një kornizë kohore D1. Në foto më poshtë tregon dy shandanin e cila është candlsetick bullish parë dhe të dytë është një shandan bearish. Nëse ne shikojmë në shandanit…

SHEMBULL BRENDA BAR ROMBOIK HYRJA ( 2 )

ganifx/ qershor 21, 2017/ shandan/ 0 komente

Këtë herë ne jemi ende duke shkuar për të dhënë një shembull se si pozicion të hapur duke shfrytëzuar modelin brenda bar që doli në treg, si shembullin më poshtë ne do të përdorim imazhin në monedhën GBP USD në një kohe D1. Në foto më poshtë tregon dy e parë shandanit është candlsetick bearish dhe e dyta është një shandan bullish. Nëse ne shikojmë në shandanit…

SHEMBULL BRENDA BAR ROMBOIK HYRJA ( 1 )

ganifx/ qershor 21, 2017/ shandan/ 0 komente

Këtë herë ne do të japim një shembull se si pozicion të hapur duke shfrytëzuar modelin brenda bar që doli në treg, si shembulli më poshtë ne do të përdorim imazhin në monedhën Eur JPY në një kohe D1. Në foto më poshtë tregon dy e parë shandanit është candlsetick bearish dhe e dyta është një shandan bullish. Nëse ne shikojmë në shandanit dytë…

BAR ROMBOIK BRENDA NJOHURIVE

ganifx/ qershor 21, 2017/ shandan/ 0 komente

Një prej modeleve shandan që shpesh shfaqen në treg dhe ne mund të bëjë atë si një strategji që është brenda Bar. Brenda Bar këtu do të thotë se ka dy pjesë të dytë shandanit shandanit e cila është në të lartë të ulët të dalamrange mëparshëm shandanit. Në këtë rast ne nuk e perceptojnë ngjyrat apo natyrën e shandanit, Maj shandan Bullish – bearish , bullish…

Belajar Pola shandan tre ushtarëve WHITE

ganifx/ qershor 8, 2017/ shandan/ 0 komente

Këtë herë ne do të mësojmë një ndryshim model i trendit poshtë të prirje me formimin e tre shandanit tjetër. Pasi ne mësojmë modelet e tre Black Crows, kështu që tani shandan model që do të diskutohet këtë herë është një model tre White Soldiers. Ky model është hasur rrallë në treg, por në qoftë se ky model dalin atëherë ritëm tregtar duhet të…

Belajar Pola shandan TRE CROWS BLACK

ganifx/ qershor 8, 2017/ shandan/ 0 komente

Këtë herë ne do të mësojmë një ndryshim model i trendit u rrit në prirje poshtë me formimin e tre shandanët. Shandan model që do të diskutohet këtë herë është një model tre Black Crows. Ky model është hasur rrallë në treg, por në qoftë se ky model dalin atëherë ritëm tregtar duhet të jetë e vërtetë – vërtetë vigjilent me këtë model shandanit. Pola Tre Black Crows…

SI për të modifikuar fibonacci retracement

ganifx/ Mund 31, 2017/ shandan, fibonacci/ 0 komente

Në diskutim me këtë analizë shandanit, ne do të përdorim numri shoqëruesit janë fibonacci retracement. Siç kemi mësuar së bashku se fibonacci retracement e këtij funksioni është për të matur sebarapa shumë nga një korrigjim në një trend. Nah, me këtë Fibonacci gjithashtu ne do të analizojnë tregun e kombinuar -pola modelet shandan kemi mësuar më parë. Me këtë rast ne do të jetë një modifikim të vogël…

KËRKESË ROMBOIK – model shandan në Forex

ganifx/ Mund 31, 2017/ shandan/ 0 komente

Ne kemi diskutuar modele shandanin dhe fibonacci retracement, dhe tani ne do të përpiqemi për të kombinuar ato në analizimin lëvizjet e tregut. Në të kaluarën ne kemi biseduar model – ndryshim ndryshim model ose lart ose poshtë. Të thjesht të përsëritur, ndryshim model i trendit në rritje të poshtë është shënuar nga shfaqjen e modeleve -pola : bearish përfshiu, bearish Harami, Yll qe shkelqen, varur Man , errët Cloud…

PËRMBLEDHJE PËRSHKRIMI shandan TERBENTUKNYA

ganifx/ Mund 30, 2017/ shandan/ 0 komente

1. Transaksioneve në tregun / tregun e aksioneve ose të monedhës është një vlerë që ndodh si rezultat i një luftë mes një blerës tregtar dhe tregtar shitësi. 2. Rritja në vlerën e çmimit të një gjendje ose një monedhë që ka ndodhur, ndikuar në masë të madhe nga interesi blerë nga tregtarët blerësit e njohur zakonisht si Bulls. 3. Sa për rënien e vlerës së aksioneve të çmimeve, ndikuar nga shitja interes nga…