Arkiva Tag: Analiza e re e zezë

DY shandan model ndryshim ( DARK CLOUD )

ganifx/ Mund 28, 2017/ shandan/ 0 komente

Një trend të rimarrjes modelet e prirje deri në pika që shpesh lind tjetër është e errët Cloud. Ashtu si model ne diskutuam më herët ndryshim shandan model përbëhet nga dy shandanit, shandan E para është Bullish / rose dhe qiri në të dy janë bearish / poshtë. Si me prirje të tjera në rritje, gjatë një periudhe të caktuar kohore ishte e dominuar nga një numër i blerësve…