Arkiva Tag: Analiza shandan

Belajar Pola shandan tre ushtarëve WHITE

ganifx/ qershor 8, 2017/ shandan/ 0 komente

Këtë herë ne do të mësojmë një ndryshim model i trendit poshtë të prirje me formimin e tre shandanit tjetër. Pasi ne mësojmë modelet e tre Black Crows, kështu që tani shandan model që do të diskutohet këtë herë është një model tre White Soldiers. Ky model është hasur rrallë në treg, por në qoftë se ky model dalin atëherë ritëm tregtar duhet të…

KOMBINIM Fibonacci me modelin që përfshiu bullish

ganifx/ qershor 2, 2017/ strategji/ 0 komente

Këtë herë ne do të përpiqemi për të kombinuar analizën mes bullish modeleve që përfshiu shandan me Fibonacci retacement, sepse ne kemi bërë atë si një nga strategjitë e pozicionit të hapur. Strategjitë për të përfshirë një kombinim i modeleve shandan me fibonacci retracement është në të vërtetë shumë e thjeshtë një herë. Rastësisht Engufing model Bullish ne temuai në monedhën EUR USD në një kornizë ditore apo Koha Ditore. Nga natyra e saj që model…

ROMBOIK ANALIZA E yll të shtënat me Fibonacci

ganifx/ Mund 31, 2017/ fibonacci/ 0 komente

Me këtë rast, ne do të inkorporojë model tjetër Stornimi është ylli Shooting, me fibonacci retracement. Shooting Star është një nga modelet e trendit të mëparshëm trend rimarrja duke u rënë. Nga formën e qiri të kuq dhe natyra e saj është e qartë se ky shandan ka formën dhe natyrën e bearish. Kështu që tërheqja e Fibonacci janë nga maja e deri në fund. Në këtë rast…

SI për të modifikuar fibonacci retracement

ganifx/ Mund 31, 2017/ shandan, fibonacci/ 0 komente

Në diskutim me këtë analizë shandanit, ne do të përdorim numri shoqëruesit janë fibonacci retracement. Siç kemi mësuar së bashku se fibonacci retracement e këtij funksioni është për të matur sebarapa shumë nga një korrigjim në një trend. Nah, me këtë Fibonacci gjithashtu ne do të analizojnë tregun e kombinuar -pola modelet shandan kemi mësuar më parë. Me këtë rast ne do të jetë një modifikim të vogël…

PËRMBLEDHJE PËRSHKRIMI shandan TERBENTUKNYA

ganifx/ Mund 30, 2017/ shandan/ 0 komente

1. Transaksioneve në tregun / tregun e aksioneve ose të monedhës është një vlerë që ndodh si rezultat i një luftë mes një blerës tregtar dhe tregtar shitësi. 2. Rritja në vlerën e çmimit të një gjendje ose një monedhë që ka ndodhur, ndikuar në masë të madhe nga interesi blerë nga tregtarët blerësit e njohur zakonisht si Bulls. 3. Sa për rënien e vlerës së aksioneve të çmimeve, ndikuar nga shitja interes nga…

THREE shandan model ndryshim ( EVENING STAR )

ganifx/ Mund 28, 2017/ shandan/ 0 komente

Nëse më parë kemi studiuar modelin -pola rimarrja mirë formimin shandanit me një ose dy shandanit, kështu që tani ne do të studiojmë modelin tjetër Stornimi me formimin e tre shandanët. Njëri prej modelit rimarrja që shpesh shfaqet në treg është Star Evening. Ky model mund të diartkian se në qoftë se ajo duket Evening Star mund të çojë në një ndryshim në trendin e një prirje në rritje, një prirje poshtë. nga…

DY shandan model ndryshim ( bearish Harami )

ganifx/ Mund 28, 2017/ shandan/ 0 komente

Trendi ndryshim model që shumë shpesh vjen në treg është bearish model Harami, Ky model duket si një tregues i ndryshimeve në trend në rritje që kthehet në një trend poshtë . Bearish në vetvete përbëhet nga Harami 2 ndryshe shandan , i pari është qiri i dytë është bullish dhe bearish. Own Harami thotë shtatzënë në japonisht, e cila mund të interpretohet si formimi shandanin është e ngjashme me nënën…

DY shandan model ndryshim ( bearish përfshiu )

ganifx/ Mund 28, 2017/ shandan/ 0 komente

Pasi kemi diskutuar trendi Prapësimi modelet e prirje poshtë të prirje lart, kështu që tani ne do të diskutojmë anullimi modeli i tendencave të mëparshme u rrit në trend poshtë, ende duke përdorur dy modele shandan. Një nga më të zakonshme modelit rimarrja që del është bearish përfshiu. Vizualisht bearish model që përfshiu shandanin përbëhet nga dy shandanët. shandan i parë janë Bullish dhe…

Pola shandan DRAGON FLY

ganifx/ Mund 27, 2017/ shandan/ 0 komente

model Dragon Fly është përfshirë gjithashtu në kategorinë që është mjaft i njohur Doji shandan. Dragon Fly shandan është formuar kur çmimi hapja , vlera më e lartë dhe çmimi i mbylljes është pothuajse të njëjtën pozitë , por ka një vlerë shumë më të ulët, ajo mund të shihet nga bishti nën një formë të gjatë shandanit. Në të thjeshtë formë Kjo shandanit si letër “T ”…

Pola LONG DOJI këmbë

ganifx/ Mund 27, 2017/ shandan/ 0 komente

Gjatë Legged Doji Pattern është një model që është formuar kur një shandan ka një lartë dhe në fund pjesë që janë pothuajse të njëjtën gjatësi. Ky model është i ngjashëm me majat Spinning, dhe gjithashtu reflekton model Doji ndodh shumë vendime të pjesëmarrësve të tregut në shitjen apo blerjen gjatë seancës tregtare në progres. model të gjatë këmbë Doji, duke treguar se vlera e tregtisë në tregjet e ngjashme si për…